Інтернет-магазин
Політика конфіденційності та захисту персональних даних

Збір, обробка і зберігання персональних даних на сайті https://omnifarma.com.ua і його піддоменів, інтернет-магазину, або інших інструментах, що використовуються від імені компанії (Гугл-форми, Майкрософт-форми, тощо) (далі – “Сайт”) здійснюється ТОВ “ОмніФарма Київ”, юридичною особою, яка зареєстрована (код ЄДРПОУ 35758392) і діє відповідно до вимог законодавства України (далі – “Компанія”).

Компанія зобов’язується не розповсюджувати конфіденційну (персональну) інформацію щодо всіх без винятку фізичних осіб, суб’єктів персональних даних (надалі – Клієнти), які відвідали Сайт та залишили свої персональні дані у формах зворотного зв’язку і/або при замовлення зразків продукції, при придбанні продукції у режимі «он-лайн».

Мета використання персональних даних

Обробка, зберігання і обслуговування персональних даних відбувається відповідно до статей 6, 7 Закону України «Про захист персональних даних» і виконується:

  • для реалізації продукції, що надається Компанією
  • для вивчення і підтримки попиту на продукцію Компанії
  • для зв’язку з Клієнтами для консультацій та підтримки.

Збір персональних даних

Власником персональних даних Клієнтів є ТОВ “ОмніФарма Київ”. Компанія обробляє дані Клієнтів, а саме ім’я і прізвище, адресу електронної пошти, номер контактного телефону та іншу інформацію, яку свідомо і добровільно надає Клієнт через Сайт. Такі дії Клієнтів відповідно до вимог законодавства вважаються згодою суб’єктів персональних даних на обробку таких даних.

Звертаємо Вашу увагу: Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації в залежності від конкретної мети і не збирає будь-якої іншої інформація, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як от дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, а також дані, що стосуються здоров’я, тощо (відповідно до статті 7 Закону України “Про захист персональних даних”).

Взаємодія Компанії з третіми особами відносно персональних даних

Компаній може надавати Ваші персональні данні іншим організаціям у тих випадках, коли це необхідно для виконання її послуг, наприклад, для продажу або передачі продукції Компанії поштовими службами (надалі – Сервіси): Нова Пошта, Укрпошта, тощо.

Такі Сервіси часто проводять власну політику конфіденційності, що знаходить відображення у сфері використання Ваших персональних даних.

Також Компанія може користуватись послугами третіх осіб при обробці Ваших замовлень, що включає обробку частини Ваших персональних даних.

Безумовною вимогою  до таких третіх осіб є належне збереження персональних даних та заборона використання цих даних в інших цілях, за винятком визначених Компанією.

Компанія не передає ніякі персональні дані третім особам, крім випадків, коли таке передбачено законодавством України або це не пов’язано із діяльності компанію і виконання її зобов’язань перед клієнтами.

Захист персональних даних

Компанія приймає всі необхідні заходи для захисту персональних даних від несанкціонованого та незаконного розголошення, їхньої втрати або знищення. Передача персональних даних без згоди Клієнта допускається лише у випадках, передбачених законом.

Права Клієнта

Після передачі своєї особистої інформації, за Клієнтом зберігається можливість доступу до цієї інформації з метою її зміни або видалення. Клієнт може зробити це, звернувшись до Компанії через відправку запиту будь-яким способом, включно з використанням форми зв’язку на Сайті.  Клієнт завжди має право скасування підписки на будь-які повідомлення від Компанії, про що може повідомити вищевказаним способом.

Строк збереження персональних даних

Персональні дані зберігаються на протязі строку не більше, ніж це необхідно для їхньої обробки, але у будь-якому разі не довше строку зберігання даних, визначеного згодою Клієнта на обробку цих даних.

З усіх питаннь звертайтесь, будь ласка, за контактами на https://omnifarma.com.ua/kontakti/